KAMPI I FUNDIT I “SUPER-VULLNETARËVE” PËRFUNDOI ME SUKSES!

17 Dhjetor, 2018

Ka përfunduar kampi i fundit i sivjetshëm i “Super-Vullnetarëve” me sukses!

40 të rinj nga Hani i Elezit kaluan një vikend plot aventura në kampin e “Super-Vullnetarëve” i cili është mbajtur në Hanin e Elezit. Të rinjtë pjesëmarrës krijuan shoqëri dhe bënë aktivitete të ndryshme edukative dhe argëtuese, kështu duke zhvilluar shkathtësitë e komunikimit, bashkëpunimit dhe mendimit kritik.

Ata po ashtu përfunduan projekte të vullnetarizmit edukativ duke përmirësuar hapësirat e shkollës së mesme “Dardania” në Han të Elezit ku ndërtuan këndin e leximit, vizatuan murale, vendosën thënie motivuese në shkallët e shkollës si dhe vendosën shportat për riciklim.

//Ky kamp u financua nga kompania Sharrcem si pjesë e përgjegjësisë sociale të korporatës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha