Kampi i Solidaritetit – Apliko sot!

26 Maj, 2023

Kampi i Solidaritetit ofron mundësi përi të gjithë të rinjtë dhe të rejat që dëshirojnë të bëjnë ndryshim pozitiv në komunitet, dhe të angazhohen në realizimin e një projekti vullnetar pas përfundimit të Kampit. 

Me pjesëmarrjen në këtë Kamp do të krijoni dhe thelloni shoqëri të reja, do të keni mundësi të bëheni pjesë e komunitetit mbarë-Evropian te vullnetarëve të rrjetit SAME, do krijoni kujtime të reja përmes bashkëpunimit në aktivitete rinore në mes të rinjve nga Kosova dhe diaspora.

Datat e kampit: 21–26 gusht, 2023;
Lokacioni: Kampusi Loyola, Prizren, Kosovë.
Mosha: 17-24 vjet;
Gjuha e kampit: Shqip

Që ti kalosh 6 ditë duke mësuar si të bësh ndryshim në komunitet, krijosh shoqëri të re, argetohesh, ne kemi bërë një përzgjedhje të larmishme të aktiviteteve si:
–  Njohja me metodologjinë e Ditës së Solidaritetit,

–  Njohja me rrjetin e organizatave SAME,
– Aktivitete stimuluese për planifikimin dhe organizimin e zbatimit të projekteve vullnetare në komunitet.
– Vizitë në qytetet e bukura të Kosovës.

– Aktivitete Kulturore.

Bashkoju grupit prej 40 pjesëmarrësve entuziastë për të kontribouar në komunitetit e tyre.

Për të marrë pjesë në kamp APLIKO KËTU duke plotësuar formën e aplikimit deri me 7 Gusht 2023, 23:59! 

Për pyetjet e shpeshta lidhur me kampet, kliko këtu.

Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni camps@toka-ks.org apo na shkruani në faqet tona në Facebook, Instagram, apo Twitter.

Kampi i Solidaritetit është pjesë e aktiviteteve ambientaliste të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), përmes Programit të saj HumanRightivism   që implementohet nga Community Development Fund – CDF  dhe TOKA; mbështetet nga KCSF   EJA Kosovë’ – bashkëfinancuar nga Embassy of Sweden in Pristina  Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut; si nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportitdhe Ministria E Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha