Kampi i te rinjve per njohuri digjitale/lajme te rreme dhe menaxhim te projekteve – po fillon!

31 Maj, 2023

Informata rreth kampit:
Kampi i te rinjve per njohuri digjitale/lajme te rreme dhe menaxhim te projekteve është kamp 7 ditor i cili bashkon rreth 45 të rinj nga Kosova, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Rumania, Maili i Zi, Israeli dhe Amerika Veriore për të zhvilluar aftësi të menaxhimit të projekteve vullentare, njohurtë në aftësitë digjitale dhe lajme të rremem gërshetur kulturat, përvojat dhe vizituar qytetin e bukur të Prizrenit.

Datat e kampit: 25–31 korrik, 2023;

  • Lokacioni: Gjimnazi Loyola, Prizren;
  • Mosha: 15-19 vjet;
  • Gjuha e kampit: Angleze;
  • Kamp VETËM me pjesëmarrës të programit të Klubeve të Super-Vullentarëve dhe organizatave partnere.

Që pjesëmarrësit në këtë kamp t’i kalojnë 7 ditë të kampit duke mësuar, zhvilluar shkathtësi dhe duke u argëtuar, ne kemi bërë një përzgjedhje të aktiviteteve, si: 

  • Zhvilloni shkathtësitë në menaxhimin e projekteve vullnetare;
  • Njoftoheni me ekspertë dhe mësoni për aftësitët digjitale;
  • Mësoni si ti identifikoni lajmet e rreme;
  • Vizitë në qytetetin e bukur të Prizrenit;
  • Mëson më shumë për kulturat e shteteve pjesëmarrëse;

Në këtë kamp, të rinjtë dhe të rejat nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse do ta vazhdojnë rrugëtimin e tyre duke implementuar projekte vullentare në komunitetet përkatëse.

📧 Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni [email protected] apo na kontaktoni në Facebook ose Instagram.

Kampi SMART Balkan mbeshtetet nga Giving and Recieving- Qytetarët e rinj aktivë për paqe dhe prosperitet u mbështet nga granti rajonal i projektit rajonal “SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera te Përbashkëta në Ballkanin Perëndimor” zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Qendra për Kërkime dhe Krijimi i Politikave (CRPM) dhe Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha