Kampi i të rinjëve “SMART”

Kampi i të rinjëve për njohuri digjitale/lajme të rreme dhe menaxhim të projekteve – po fillon!

Informata rreth kampit:
Kampi i të rinjëve “SMART” është kamp 7 ditor i cili bashkon rreth 45 të rinj nga Kosova, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Rumania, Mali i Zi dhe Amerika Veriore për të zhvilluar aftësi të menaxhimit të projekteve vullnetare, njohuritë në aftësitë digjitale dhe lajme të rreme për të gërshetuar kulturat, përvojat dhe vizituar qytetin e bukur të Prizrenit.

  • Datat e kampit: 25–31 korrik, 2023;
  • Lokacioni: Gjimnazi Loyola, Prizren;
  • Mosha: 15-19 vjet;
  • Gjuha e kampit: Angleze;
  • Kamp VETËM me pjesëmarrës të programit të Klubeve të Super-Vullentarëve dhe organizatave partnere.

Që pjesëmarrësit në këtë kamp t’i kalojnë 7 ditë të kampit duke mësuar, zhvilluar shkathtësi dhe duke u argëtuar, ne kemi bërë një përzgjedhje të aktiviteteve, si të:

  • Zhvilloni shkathtësitë në menaxhimin e projekteve vullnetare;
  • Njoftoheni me ekspertë dhe mësoni për aftësitë digjitale;
  • Mësoni si ti identifikoni lajmet e rreme;
  • Vizitë në qytetin e bukur të Prizrenit;
  • Mësoni më shumë për kulturat e shteteve pjesëmarrëse;

Në këtë kamp, të rinjtë dhe të rejat nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse do ta vazhdojnë rrugëtimin e tyre duke implementuar projekte vullentare në komunitetet përkatëse.

Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni camps@toka-ks.org, në numrin e telefonit +383 49 569 800 (WhatsApp/Viber) apo na shkruani në faqet tona në Facebook apo Instagram.

Kampi SMART Balkan mbeshtetet nga Giving and Recieving- Qytetarët e rinj aktivë për paqe dhe prosperitet u mbështet nga granti rajonal i projektit rajonal “SMART Balkans – Shoqëria Civile për Vlera te Përbashkëta në Ballkanin Perëndimor” zbatuar nga Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Qendra për Kërkime dhe Krijimi i Politikave (CRPM) dhe Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) dhe i mbështetur financiarisht nga Ministria e Punëve të Jashtme Norvegjeze (NMFA).

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha