KAMPISI RRËFEN PËRVOJËN E TIJ NË KAMPIN E TOKA-S NË REVISTËN IRAELITE “RABIN TODAY”!

26 Shtator, 2019

Yoav pati kënaqësinë të shijojë eksperiencën e Kampit tonë Ndërkombëtar këtë verë, ku u mor me plot aktivitete edukative e argëtuese, mes të cilave i preferuari i tij ishte aktiviteti zgjedhor i video animacionit.

Ai përmbylli tregimin e tij duke thënë “Përfundimisht, u kënaqa dhe bëra shoqëri nga e gjithë bota. Nëse të vjen mundësia të shkosh në kampet e TOKA-s, të këshilloj të shkosh, edhe nëse nuk njeh askënd aty, asht sikur unë.”.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha