KAMPISTËT TONË REALIZUAN ME SUKSES PROJEKTET VULLNETARE NË SHKOLLËN E MESME “DARDANIA” TË HANIT TË ELEZIT!

18 Dhjetor, 2018

Këtë herë kampi i “Super-Vullnetarëve” kishte në fokus Hanin e Elezit, ku 40 të rinj vendas ndërtuan këndin e leximit, vizatuan murale, vendosën thënie motivuese në shkallët e shkollës si dhe vendosën shportat për riciklim dhe i vendosën ato në shkollën e mesme “Dardania” në Han të Elezit.

Kampistët përveç argëtimit dhe socializimit zhvilluan shkathtësitë e punës me dru, ngjyrosjes, planifikimit dhe bashkëpunimit, të gjitha këto duke kontribuar për shoqëri.

//Ky kamp u financua nga kompania Sharrcem si pjesë e përgjegjësisë sociale të korporatës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha