Kërkesë për ofertë për shërbime konsulente ‘Evaluimi i Impaktit dhe Mundësive për Strategjinë e TOKAs 2024-2029’

3 Korrik, 2023

Kërkesë për ofertë për shërbime konsulente ‘Evaluimi i Impaktit dhe Mundësive për Strategjinë e TOKAs 2024-2029’

DATA E MBYLLJES: 14 korrik 2023, ora 14.00.

METODA E DORËZIMIT: Dorëzimi elektronik i ofertave

ADRESA PËR DORËZIMIN E OFERTAVE: procurement@toka-ks.org

Të gjitha informatat në lidhje me këtë thirrje i gjeni në këtë link.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha