KONTRIBO EDHE TI QË TË PËRMIRËSOSH SHTËPINË E TË MOSHUARVE NË PRISHTINË!

30 Tetor, 2019

Klubi i Super-Vullnetarëve <UNITED> vazhdon të punojë me përkushtim për mbledhjen e fondeve për përmirësimin e ambientit të Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë.

Nevojiten vetëm edhe 50 EUR që të mledhen fondet e nevojshme për përmirësimin e oborrit me mbjellje të luleve dhe pemëve, ndërtimin e verandës dhe ofrimin e materialeve për punë-dore në Shtëpinë e të Moshuarve.

Kontriboni edhe ju! → https://kosovaideas.com/campaign/detail/536

Për më shumë informata, ndiqni këtë intervistë me dy Super-vullnetaret, Jora Zeneli dhe EraKelmendi!

//Faleminderit banorëve dhe administratës së Shtëpisë së të Moshuarve, KosovaIdeas, donatorëve individual dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha