KOREOGRAFI I LUFTËRAVE SKENIKE ALEX PAYNE, BASHKËPUNON ME TOKA-N!

25 Korrik, 2019

Alex Payne, aktor, regjisor e koreograf i luftërave skenike nga Londra, është fitues i plot çmimeve kombëtare e ndërkombëtare filmike. Ai madje pati privilegjin të performojë para familjes mbretërore në Abu Dhabi, ndërsa tani ndodhet në Kosovë, i angazhuar në projektet e TOKA-s si produksioni i shfaqjes së Shakespear-it në kuadër të bashkëpunimit me Youth Bridge Global, si dhe Kampin ndërkombëtar veror të TOKA-s.

Faleminderit Alex Payne për bashkëpunimin me TOKA dhe të rinjtë e Kosovës!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë...

Lexo më shumë

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha