KOSOVO AND IOWA YOUTH GETTING CLOSER TOGETHER

11 Janar, 2018

Kolegja jonë Suzanne është në Amerikë ku përmes programit tonë për shkëmbime rinore është duke punuar në fuqizimin e fqinjësisë në mes të rinisë së shteteve simotra të Kosovës dhe Iowës.

Të rinjtë nga shtetet simotra në vitin 2017 u takuan në Kosovë, ndërsa sivjet do të takohen në Iowa. Kur këta të rinjë takohen, së bashku marrin pjesë në aktivitete edukative, gjatë së cilave kalojnë momente të paharrueshme së bashku, vizitojnë vende të reja, mësojnë për kultura të ndryshme dhe zhvillojnë shkathtësi që do të ju duhen gjatë gjithë jetës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha