MBI 500 APLIKACIONE TE PRANUARA!

11 Shkurt, 2019

Kemi pranuar më shumë se 500 aplikime për pozitat Trajner/e, Udhëheqës/e e ekipit, Ekspert/e për korniza vlerësuese, Asistent/e për komunikim dhe projekte!

Jemi duke u shqyrtuar secilin aplikim me kujdes. Ju lusim për mirëkuptim që nuk do të mund të ju përgjigjemi të gjithëve.

Nëse brenda 2 javëve nuk merrni asnjë përgjigje nga ne, atëherë ju falenderojmë për aplikim dhe ju inkurajojmë të aplikoni përsëri në të ardhmen.

Vetëm aplikantët e ftuar në listën e shkurtë për hapat e mëtutjeshëm për rekrutim do të kontaktohen.

Suksese!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha