[MBYLLUR] Hapet “Gara e Rinisë për Ndryshim”

26 Maj, 2022

Programi i Liderëve të Rinj në TOKA, po shpallë Garën e Rinisë për Ndryshim për të aplikuar me ide për zhvillimin e një projekti në temat e të drejtave të njeriut, mjedisit dhe edukimit.

Gara është e hapur për të gjitha grupet e rinjve që:
– i përkasin moshës 14-24 vjeçare,
– janë në grupe nga 3-5 persona,
– vijnë nga të gjitha komunat e Kosovës,
– dëshirojnë të përmirësojnë komunitetin e tyre.

Tri idetë më të mira që përzgjidhen do të mbështeten me këto shuma:

– Vendi i Parë – deri në 400 euro
– Vendi i Dytë – deri në 250 euro
– Vendi i Tretë  – deri në 120 euro.

Nëse mendoni se projekti tuaj do të kontribuojë në përmirësimin e të drejtave të njeriut, mjedisit, dhe edukimit në Kosovë, mos humbni kohë, aplikoni tani duke klikuar këtu: https://bit.ly/3sYpyBY

Ky aktivitet është pjesë e aktiviteteve ambientaliste, të financuara nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar, (SIDA) përmes Programit të saj “Human Rightivism”, dhe implementohet nga CDF dhe TOKA.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha