MËSIMDHËNËSIT JANË HEROINA DHE HERONJË!

20 Dhjetor, 2017

Mësimdhënësit janë heroina dhe heronjë! Përmes ‘Programit të trajnimit dhe mentorimit për mësimdhënës‘ ne do t’i përkrahim ata duke i trajnuar dhe mentoruar për udhëheqjen e aktiviteteve edukative poashtu dhe atraktive, përmes së cilave nxënësit marrin njohuri të reja dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre.

Në këtë proces, mësimdhënësit si dhe nxënësit zhvillojnë kompetencat e tyre, ato të komunikimit dhe të shprehurit, të menduarit dhe të mësuarit, personale dhe qytetare, në përputhje me kornizën kurrikulare për arsimin parauniversitar në Kosovë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha