NESËR DO TË MBAHET KONFERENCA E PARË E VULLNETARIZMIT EDUKATIV NË KOSOVË!

3 Maj, 2019

Nesër do të mbahet Konferenca e Parë të Vullnetarizmit Edukativ në Kosovë, të organizuar nga TOKA, për të diskutuar për arritjet dhe sfidat e Vullnetarizmi Edukativ në Kosovë!

Do të jemi së bashku me shumë ekspertë lokal dhe ndërkombëtar të edukimit, përfaqësues të institucioneve publike, përfaqësues të shoqërisë civile, si dhe Super-Mentorë, Super-Arsimtarë, Super-Drejtorë dhe Super-Vullnetarë nga e gjithë Kosova.

Deri më tani ne si TOKA kemi trajnuar rreth 40 mësimdhënës dhe mentorë nga e gjithë Kosova, të cilët udhëheqin grupe vullnetare në tetë komununa të Kosovës, duke realizuar projekte të cilat përmirësojnë komunitetet ku ata jetojnë.

Konferencën do ta përmbyllim me shpalljen e projektet më të suksesshme të vullnetarizmit në Kosovë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha