NJË PROJEKT TJETËR TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV QË PO PËRKRAHIM ËSHTË NDËRTIMI I KLASËS VERORE NË SHKOLLËN FILLORE “TEUTA” NË GRASHTICË.

7 Korrik, 2017

Një projekt tjetër të Vullnetarizmit Edukativ që po përkrahim është ndërtimi i klasës verore në shkollën fillore “Teuta” në Grashticë. Me ndihmën e mësimdhënësve dhe mjeshtërve, nxënësit po mësojnë duke ndërtuar një konstruksion të drurit që do të iu shërbejë si klasë verore gjatë vitit të ardhshëm shkollor. Duke vullnetarizuar, këta të rinjë po zhvillojnë shkathtësi të dizajnit dhe punimit me dru dhe njëkohësisht po krijojnë diçka në shërbim të të gjithë nxënësve të shkollës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ri-hapet thirrja për t’u bërë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj Lexo më shumë

DITA E SOLIDARITETIT – Mundësi bashkëpunimi me Bizneset

Lexo më shumë

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë
Shiko te gjitha