PO PËRMBYLLIM NJË VIT TË SUKSESSHËM!

15 Janar, 2019

Vitin 2018 e lamë pas me shumë suksese!

Deri tani rreth 15,000 të rinj kanë qenë pjesë e programeve tona dhe më shumë se 20,000 orë punë vullnetare u janë dedikuar përmirësimit të shkollave dhe hapësirave publike nga Super-Vullnetarët dhe kampistët tanë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë...

Lexo më shumë

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha