Kampet dhe trajnimet

Rritja e kapacitetit të rinisë nëpërmjet programeve intensive dhe argëtuese

Kampet mbulojnë tema të ndryshme, të cilat ndajnë një bërthamë të përbashkët të zhvillimit të udhëheqjes, aftësive të transferueshme, ndërgjegjësimit mjedisor dhe komponentëve të shërbimit të komunitetit. Ajo ofron një platformë të fortë për nisjen e projekteve të Mësimit të Shërbimit, të cilat i lejojnë të rinjtë të aplikojnë një praktikë ‘brenda-jashtë’ udhëheqjes- së pari duke zhvilluar besimin dhe aftësitë e tyre, dhe pastaj duke i aplikuar ato në dobi të komunitetit.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha