PROJEKTI TOKA TE TI KA PËRFUNDUAR MODULIN 2!

22 Maj, 2017

Projekti TOKA te TI ka përfunduar modulin 2. Të rinjtë e klasave 7, 8 dhe 9 u trajnuan si të bëhen edukatorë dhe udhëhoqën aktivitetet e tyre edukative me nxënësit e klasave 4, 5 dhe 6. Ky është një shembull i vullnetarizmit edukativ. Këta të rinjë kontribuan në komunitetin e tyre dhe njëkohësisht mësuan dhe zhvilluan shkathtësi të reja.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha