Punë, vullnetarizëm, mirënjohje e energji!

9 Qershor, 2023

Këto 4 fjalë përmbledhin e përshkruajnë më së miri mundin e përkushtimin për Ditën e Solidaritetit që po ndodhë këto ditë për herë të parë në Kosovë. Në vetëm dy ditë pune deri tani kemi arritur të angazhojmë 130 vullnetarë, përvojat e sëcilëve deri tani kanë qenë të mahnitshme e kuptimplota.

Vullnetarja më e re dhe e veçantë e kësaj Dite ka qenë vetë Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani e cila na u bashkua në Dukagjini Bookstore

Përveç punës në librari, Presidentja na falenderoj për punën tonë në fuqizimin e të rinjve, dhe premtoj se do të vazhdojë të mbështesë dhe promovojë vullnetarizmin si një përvojë të vlefshme e kontribut për komunitetin.

Dita e Solidaritetit është pjesë e aktiviteteve ambientaliste të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), përmes Programit të saj

HumanRightivism që implementohet nga Community Development Fund – CDF dhe TOKA; mbështetet nga KCSF ‘EJA Kosovë’ – bashkëfinancuar nga Embassy of Sweden in Pristina Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut; si nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Regional Youth Cooperation Office – RYCO

Ky projekt zhvillohet në bashkëpunim me rrjetin e organizatave SAME – Solidarity Action Day Movement in Europe

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha