SOT FILLOI KAMPI TOKA JONË!

24 Korrik, 2017

Sot filloi kampi ‘TOKA JONË’ me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Diasporës. Falemnderit Ministër Valon Murati dhe Ministria e Diasporës për bashkëpunimin në këtë projekt të rëndësishëm për gjeneratat e reja. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha