SOT PËRFUNDOI KAMPI TOKA JONË!

28 Korrik, 2017

Sot përfundoi kampi ‘TOKA JONË‘ me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe diasporës shqiptare. Ishte një javë përrallore, gjatë së cilës ata bën miq të rinjë, mësuan për njëri-tjetrin, zhvilluan shkathtësitë e tyre të komunikimit dhe poashtu eksploruan vende nga më të bukura kulturore dhe natyrore të Kosovës sikur parku i Blinajës dhe muzeu etnologjik. Java u përmbyll me një koncert për kampistët ku këndoi Florent Abrashi, fituesi i Voice of Albania.
Falemnderit Ministria e Diasporës për bashkëpunimin. Falemnderit edhe Fluidi Corporation që gjatë gjithë kohës ka freskuar kampistët me lëngje.

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha