SUPER-VULLNETARËT E KASTRIOTIT NDIHMOJNË 100 FAMILJE!

11 Janar, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve të Kastriotit ndihmuan 100 familje me punën e tyre vullnetare!

23 Super-Vullnetarë së bashku me Super-Arsimtarët Dritëro Kelmendi dhe Diellza Sallova përfunduan projektin e tyre të parë me emrin “Solidarizimi me Bashkëmoshatarët”.

Ata me mbështetjen e shkollës “Ibrahim Rugova” shfaqën dy filma të vitit te ri ku me paratë e mbledhura ndihmuan me pako ushqimore 100 familje nga Kastrioti me kushte jo të mira.

Faleminderit Lajmi http://smarturl.it/lajmi.net për ndarjen e storjes si dhe të gjithë atyre që përkrahën projektin e Super-Vullnetarëve të Kastriotit.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha