SUPER VULLNETARËT MBLODHËN 100 EURO PER QENDRËN PSIKIATRIKE NË PRISHTINË!

10 Maj, 2019

Klubi i Super-Vullnetarëve <TEACH> ka arritur që përmes kampanjës “Qendra Psikiatrike për Fëmijë dhe Adoleshentë” të grumbullojë 1000 euro.

Me këtë shumë të parave, Super-Vullnetarët do të përkrahin stafin përkujdesës për fëmijë me materiale didaktike që do të pasurojnë vizitat mjekësore me dije dhe argëtim.

E gjithë kjo, ka për qëlim të ndihmojë gjendjen e fëmijëve të repartit, si dhe të rrisë efektivitetin e trajtimit të tyre mjekësor.Super-Vullnetarët <TEACH> falenderojnë të gjithë personat me vullnet të mirë që kontribuan në ngrijten e fondeve!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha