Super-Vullnetarët ndërtojne gjeneratorë të rrymës për shkollën e tyre

21 Mars, 2022

Nxënësit e Klubit Super-Vullnetar ALG – Loyola-Gymnasium Prizren kanë ndërtuar gjenerator të rrymës për shkollën e tyre! Ky është një shembull i shkëlqyeshëm se si kombinohet edukimi me vullnetarizëm.

Gjatë këtoj procesi, nxënësit mësuan shkathtësi teknike rreth gjenerimit të rrymës përmes erës, shkathtësi të buta të planifikimit dhe menaxhimit të projektit, komunikimit dhe punës ekipore. E gjithë kjo në shërbim të nxënësve të shkollës, sot edhe në të ardhmen. Projekti u realizua nën mentorimin dhe mbikqyrjen e mësimdhënësve, Eddy Galjusi dhe Arbër Bytyqi, të cilët e kanë udhëhequr Klubin vullnetarisht që nga Shtatori i 2021-ës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha