SUPER-VULLNETARËT ORGANIZOJNË MBRËMJE BAMIRËSIE!

20 Mars, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve <Helping Hands of Prishtina> ju fton këtë mbrëmje në orën 18:00-20:00 në Koncert Bamirësie në Termokiss, Prishtinë.

Me fondet e mbledhura, Super-Vullnetarët do të ndërtojnë një dollap të cilin do ta mbushin me lodra, libra, fletore dhe ngjyra.

Dollapin me materiale do t’ia dhurojnë Repartit të Pediatrisë në spitalin tonë të shtetit – QKUK, që fëmijët e sëmurë të shtrirë në spital të kenë mjete për të mësuar dhe për t’u argëtuar gjatë qëndrimit në spital.

Ejani të kalojmë dy orë të bukura së bashku mes muzikës dhe njerëzve të mirë duke bërë kështu një ndryshim të vogël por pozitiv për fëmijët tanë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë...

Lexo më shumë

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha