SUPER-VULLNETARËT TANË PJESË E PAZARIT TË HAPUR!

15 Dhjetor, 2018

Super-Vullnetarët e TOKAs ishin pjesë e Flea Market (pazar i hapur) në Termokiss!

Javën e kaluar, grupi i Super-Vullnetarëve së bashku me Super-Mentoren e tyre Renea mblodhën rroba të tyre të cilat i kanë shitur me çmime modeste. Parat e mbledhura do t’i shfrytëzojnë për të ndihmuar të moshuarit e Kosovës.

Faleminderit Super-Vullnetarëve që po ndihmojnë komunitetin e tyre dhe të gjithë qytetarëve të cilët kontribuan me blerjet.

Na ndiqni në projektet e radhës të Super-Vullnetarëve tanë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha