SUPER-VULLNETARËT TANË PJESË E TREGUT TË HAPUR NË TERMOKISS!

7 Prill, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve të TOKAs <UNITED> ishin pjesë e tregut të hapur në Termokiss, ku ata kanë shitur veshje të dorës së dytë për të mbledhur para që do të shfrytëzohen për të mirën e të moshuarve në nevojë.

//Faleminderit të gjithë Super-Vullnetarëve për punën e bërë dhe kontributin e dhënë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha