SUPER-VULLNETARËT U DHANË LODRA FËMIJËVE TË REPARTIT PEDIATRIK NË SPITALIN E GJAKOVËS!

17 Mars, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve <IDE> nga shkolla “Emin Duraku” në Gjakovë ndihmuan Repartin Pediatrik në Spitalin e Gjakovës duke e furnizuar atë me lodra për fëmijë.

Kjo, meqenëse kemi qenë në periudhën e virozave sezonale dhe nxënësit që kishin frekuentuar spitalin për vizita të familjarëve shprehën brengosjen se të vegjëlve në repartin pediatrik iu nevojiteshin aktivitete dhe argëtim gjatë ditëve të qëndrimit aty.

Grupi i Super-Vullnetarëve që udhëhiqet nga Super-Arsimtaret Arjeta dhe Vlora organizuan një aksion në shkollën e tyre, ku nxënësit e shkollës dhuruan qindra lodra të tyre që të lehtësojnë ditët e të vegjëlve kur vizitojnë spitalin.

Super-Vullnetarët nuk do të ndalen me kaq. Janë duke planifikuar që të realizojnë projekte tjera vullnetare.

Ju urojmë fat dhe sukses në punën që po bëjnë këta të rinjë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha