TË MENDUARIT KRITIK GJATË PROJEKTIT ‘TOKA TE TI’!

2 Qershor, 2019

Merr një laps kimik dhe mundohu t’ia shpjegosh funksionin e tij një jashtëtokësoreje që nuk mund të shohë! Çfarë do t’i thoje? – Ky është njëri nga aktivitetet e shumta që stimulojnë të menduarit kritik gjatë projektit ‘TOKA te TI’.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha