TË RINJTË E PROGRAMIT “FUQIZOHU SOT, NDRYSHO KOMUNITETIN NESËR!” MËSUAN SHKATHTËSITË EKIPORE!

1 Maj, 2019

Programi trajnues “Fuqizohu sot, ndrysho komunitetin nesër!”, fuqizon mbi 100 të rinj nga Kaçaniku, Hani i Elezit, Gjilani dhe Vitia!

Javën e kaluar, pjesëmarrësit zhvilluan aktivitete që u rrisin atyre mirëbesimin dhe u mësojnë shkathtësitë e ndërtimit të ekipit.

Këto dhe të tjera shkathtësi që ata do t’i zhvillojnë përmes aktiviteteve të përfshira në këtë program, janë të dedikuara t’iu mësojnë atyre komunikimin, bashkëpunimin, udhëheqjen, të menduarit kritik, marrjen e vendimeve e përgjegjësive, pavarësimin, qytetarinë aktive dhe përfundimisht aftësinë dhe mënyrat për të kontribuar në zhvillimin e komunitetit.

//Ky projekt përkrahet nga Advocacy Training and Resource Center – ATRC dhe USAID Kosovo.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ri-hapet thirrja për t’u bërë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj Lexo më shumë

DITA E SOLIDARITETIT – Mundësi bashkëpunimi me Bizneset

Lexo më shumë

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë
Shiko te gjitha