TË SHTUNËN FILLOI KAMPI NDËRKOMBËTAR I TOKAS!

7 Gusht, 2017

Të shtunën filloi kampi ndërkombëtar i TOKAs! Të rinjë nga Kosova, rajoni, Europa dhe Amerika janë duke mësuar për mbijetesën në natyrë, duke njohur njëri-tjetrin dhe kulturat e tyre. Poashtu, duke u argëtuar po zhvillojnë shkathtësi të ndryshme sikur ato të hudhjes së shtizës, punës në grup dhe komunikimit.

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha