Telegrafi mbështetë Aktivizmin Rinor

29 Prill, 2022

Informimi i mirë bën ndryshime të mira.

Për ne, është rëndësishme informimi i publikut për ndryshimet pozitive në jetën e të rinjëve si rezultat i vullnetarizmi dhe mësimit përmes përvojes. Duke ju falënderuar të gjithë ekipes së Telegrafi.com – platforma e cila vazhdimisht e promovon aktivizmit rinor dhe edukimit cilësor, shumë njerëz janë më të informuar rreth vullnetarizmit dhe përdorimit të metodave të reja për të zhvilluar mësimin.

Telegrafi vazhdimisht ka postuar lajme për aktivitetet tona, sidomos për Konferencën Rajonale të vullnetarizmit Edukativ, por edhe për aktivitetet e Klubeve të Vullnetarizmit Edukativ, për trajnimet e profesorëve, për programin rajonal HERO, dhe shumë aktivitete tjera.

Këto kanë kontribuar në informimin e publikut rreth aktiviteteve tona, dhe gjithashtu kanë kontribuar pozitivisht në pranimin më të madh të metodave të vullnetarizmit edukativ dhe mësimit nëpërmjet përvojës.

Ne jemi mirënjohës për këtë bashkëpunim dhe jemi në kërkim të vazhdueshëm të partnerëve tjerë medial që të shpërndajmë sa më shumë informata rreth metodave tona që janë të dëshmuara se ndikojnë pozitivisht tek vajzat dhe djemt.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha