THANK YOU TO THE MUNICIPALITY OF PRISHTINA, WWF ADRIA AND UNE E DU KOSOVEN FOUNDATION FOR YOUR SUPPORT!

29 Dhjetor, 2017

Sivjet nga ne keni dëgjuar shumë të flasim për Super-Vullnetarët dhe punën e tyre, se si ata po zhvillojnë shkathtësi dhe po punojnë për përmirësimin e hapësirave të gjelbëra publike. Mirëpo më pak keni dëgjuar për ata që e mundësojnë gjithë këtë punë. Super-Vullnetarët dhe projektet e tyre nuk do të mund të realizoheshin pa përkrahjen e bashkëpunëtorëve tanë – FALEMNDERIT Komuna e Prishtinës, WWF Adria dhe Fondacioni ?Unë e Du Kosovën? për mbështjetjen tuaj! 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha