TOKA FITON MBËSHTJETJEN E PROGRAMIT FULBRIGHT!

27 Korrik, 2017

TOKA ka fituar mbështjetjen e Departamentit të Shtetit Amerikan përmes programit Fulbright. Ne jemi të përkushtuar që të punojmë çdo herë e më mirë, prandaj një eksperte në fushën e menaxhmentit do të vijë të na vizitojë dhe do të analizojë se si TOKA po punon dhe çfarë mund të bëjmë që të fuqizojmë organizatën tonë më shumë. Faleminderit The Fulbright Program

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha