TOKA MBYLL APLIKIMET PËR KAMPET VERORE!

12 Gusht, 2017

Sot zyrtarisht mbyllen aplikimet për kampet verore të TOKAs për vitin 2017! 
Ka pasur interesim shumë të madh, poashtu dhe aplikime. Kjo na motivon që të krijojmë edhe më shumë mundësi për të rinjtë që të argëtohen, mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Faleminderit!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha