TOKA PËRKRAHË ”PANAIRIN E SHKENCËS DHE TË KULTURËS” NË VUSHTRRI!

23 Maj, 2017

Panairi i Shkencës dhe Kulturës në Vushtrri është një nga projektet fituese e vullnetarizmit edukativ të TOKAs. Një grup të rinjësh kanë bërë gjithë organizimin dhe kanë krijuar mundësi për qindra nxënës nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi të prezentojnë projektet e tyre shkencore dhe kulturore. Janë tri ditë përplot mësim, inspirim, shkëmbim idesh dhe eksperimente shkencore. Vizitojeni, ia vlen! 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha