TOKA PJESË E PANAIRIT TË VULLNETARIZMIT

26 Tetor, 2017

TOKA dje ishte pjesë e Panairit të Vullnetarëve të organizuar nga Democracy for Development (D4D) në sheshin Zahir Pajaziti, në qendër të Prishtinës.
Më shumë se njëqind të rinjë na vizituan dhe u informuan se si ata mund të jenë pjesë e programeve tona.
Edhe pse binte shi dhe frynte erë, ishte një pasdite e mbushur me buzëqeshje, vullnet dhe interesim se si të rinjtë mund të mësojnë dhe kontribuojnë në shoqëri.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha