TOKA PREZENTOHET TE “FAMILJA IME” NË KLAN KOSOVA!

6 Shkurt, 2019

Njoftohuni me TOKA-n dhe punën që bëjmë duke shikuar emision “Familja Ime” të Klan Kosovës.

Aty kemi biseduar për programet e Super-Vullnetarëve, kampet verore dhe mundësitë tjera prej të cilave mund të përfitojnë të rinjtë!

Falemnderit Klan Kosova për përkrahjen!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha