TOKA VAZHDON TË BASHKËPUNOJË ME MINISTRINË E KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT DHE USAID NË KOSOVË!

14 Maj, 2019

Sot kemi nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si dhe programin e USAID-it “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”.

Përmes marrëveshjes së mirëkuptimit do të mundësohet mbajtja e kampeve verore për nxënësit e shkollave të mesme të larta, me synim të zhvillimit të shkathtësive të tyre për jetë dhe punë.//Shënim: Programi “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt” financohet nga USAID, ndërsa zbatohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në partneritet me FHI 360 dhe Crimson Capital Corp.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha