Tregimi jonë i vitit 2020

30 Dhjetor, 2020

Kur pandemia e goditi Kosovën, ekipi ynë ishte ende duke u përpjekur të vendoste se si të përgjigjej ndaj interesimit të vullnetarëve tonë në të gjithë vendin. Ata u treguan të gatshëm të vazhdojnë aktivitetet e tyre online dhe t’i përfundojnë projektet e tyre pavarësisht nga pandemia. Vullnetarët tonë, plot përkushtim e energji, e bënë edhe këtë vit super të suksesshëm.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha