VULLNETAR NGA ITALIA NË TOKA

6 Korrik, 2017

Jemi shumë të gëzuar që ekipit tonë i është bashkuar vullnetari i parë nga Shërbimi Europian për Vullnetarizëm – mirësevjen Andrea! Nëse dëshironi të dini më shumë për këtë shërbim, klikoni këtu → https://europa.eu/youth/EU_en
#EVS #ERASMUS

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha