VULLNETARIZMI EDUKATIV PËR FUQIZIM TË RINISË!

16 Gusht, 2017

Një nga mënyrat përmes së cilës ne në TOKA fuqizojmë të rinjtë në Kosovë është vullnetarizmi edukativ. Këta të rinjë, përmes projekteve vullnetare, kontribojnë në shoqëri dhe njëkohësisht mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Pas 5 muajëve punë të palodhshme, të premten e kaluar u përmbyllën 6 projektet e vullnetarizmit edukativ të cilat i kemi përkrahur në shkolla dhe organizata mbarë Kosovës. Falemnderit për përkushtimin!

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha