Artana (guidë turistike)

28 Shtator, 2022

Kjo guidë turistike është konceptuar dhe realizuar nga grupi i vullnetarëve, pjesëmarrës në kampin e Aktivizmit. Guida është një përmbledhje e pikave më të vecanta të qytezës së Artanës, dhe një mjet i dobishëm për të gjithë që dëshirojnë të vizitojnë këtë qytezë

Download
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha