Aktivitete interesante (libërth)

22 Shtator, 2022

Ky libërth është përgatitur me dashuri dhe vullnet nga Kampistët e Kampit të Super-Vullnetarëve. Këtu përfshihen aktivitete dhe lojëra të ndryshme që kanë për qëllim njohjen, entuziazmin, bashkëpunimin dhe reflektimin ndaj njëri tjetrit.

Download
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha