TOKA është organizata e vetme e Ballkanit Perëndimor e përfshirë në Raportin e Peace Corps për programet vullnetare!

2 Nëntor, 2023

“Peace Corps” – programi ndërkombëtar i vullnetarizmit i qeverisë së SHBA-së – sapo ka publikuar 20 Raste Studimi të programeve të shërbimit vullnetar në të gjithë botën.

Ky raport është një përmbledhje e  rasteve të studimit ku shumë organizata – agjenci të qeverisë së SHBA-së, organizata ndërkombëtare jo-qeveritare, dhe të tjera – ndajnë qasjet e tyre për grumbullimin e fondeve dhe mbajtjen e programeve të shërbimit vullnetar, si dhe se si kanë matur dhe komunikuar ndikimin e tyre.


Ne krenohemi që TOKA në Kosovë është organizata e vetme në Ballkanin Perëndimor që është përfshirë në raport. Lexoni më shumë rreth qasjes sonë dhe ndikimit në këtë link – https://files.peacecorps.gov/documents/Case_Studies_in_Models.pdf.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha