APLIKO PËR SUPER-ARSIMTAR/E APO SUPER-MENTOR/E!

29 Prill, 2019

TOKA po ofron mundësi që ju të jeni pjesë e gjeneratës se dytë të udhëheqësve të Klubeve Super-Vullnetare në Kosovë, të cilat zgjasin nga shtatori 2019 deri ne qershor 2020.

Programi i Vullnetarizmit Edukativ ofron trajnim, mentorim dhe grante të vogla për implementimin e projekteve që bëjnë ndryshime pozitive në komunitet.

Për t’u bërë Super-Arsimtar/e apliko këtu → http://toka-ks.org/Al/news/552/apliko-per-super-arsimtar-e/

Për t’u bërë Super-Mentor/e apliko këtu → http://toka-ks.org/Al/news/553/apliko-per-super-mentor-e/

Shënim: Pjesëmarrja në program ofrohet FALAS!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha