MINISTRI I KULTURËS U NDAU CERTIFIKATAT KAMPISTËVE “CHANGE-MAKERS”!

27 Qershor, 2019

Ministri, Drejtori i zyrës për zhvillim ekonomik në USAID Kosovo Brian Martalus, Zëvendës drejtorja e programit të Kosova Education Center – KECLuljeta Demjaha dhe Drejtorja ekzekutive e TOKA-s Jehona Gjurgjeala, takuan kampistët e kampit “Change-Makers” për ceremoninë e ndarjes së certifikatave për punën vullnetare që kanë bërë ata gjatë kampit.

Hapësirat e shkollave “Skënderbeu” dhe “Dëshmorët e Kombit” në Kamenicë, janë pajisur me dollapa dhe ulëse për kënd të leximit dhe klasë falë kampistëve tanë dhe ne krenohemi me ta!

//Kampi “Change-Makers” financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Programi “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt” (ASSET), i cili financohet nga USAID Kosovo, ndërsa zbatohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në partneritet me FHI 360 dhe Crimson Capital Corp.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha