Të fundit

14 Korrik, 2017

SUPER-VULLNETARËT PËRVEC PUNËS SË TYRE QË E KANË BËRË QUENDRËN REKREATIVE TË GËRMISË MË FUNKSIONALE!

Lexo më shumë
7 Korrik, 2017

NJË PROJEKT TJETËR TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV QË PO PËRKRAHIM ËSHTË NDËRTIMI I KLASËS VERORE NË SHKOLLËN FILLORE “TEUTA” NË GRASHTICË.

Lexo më shumë
7 Korrik, 2017

KAMPET E TOKAS JANË ARGËTIM E MËSIM!

Lexo më shumë
7 Korrik, 2017

SOT FILLOI KAMPI ‘GO-WILD!

Lexo më shumë
6 Korrik, 2017

VULLNETAR NGA ITALIA NË TOKA

Lexo më shumë
5 Korrik, 2017

NË ÇDO KAMP TË TOKAS KRIJOHET NJË KËNGË E KAMPIT – JA NJËRA NGA TO!

Lexo më shumë
4 Korrik, 2017

JANË PËRZGJEDHUR BURSISTËT E PROJEKTIT ‘TOKA TE TI’!

Lexo më shumë
3 Korrik, 2017

PËRFUNDOI KAMPI ‘CHANGE-MAKERS’ ME SUKSES!

Lexo më shumë
29 Qershor, 2017

TOKA DJE TAKOI AMBASADORIN SUEDEZ NË KOSOVË!

Lexo më shumë
23 Qershor, 2017

TOKA ISHTE SOT NË KLANKOSOVA!

Lexo më shumë
13 Qershor, 2017

TOKA PËRKRAH PROJEKTIN VULLNETAR ‘KËNDI I MATEMATIKËS-TË MËSOJMË PËRMES LOJËS’

Lexo më shumë
8 Qershor, 2017

PROJEKTI ‘TOKA TE TI’: INTERVISTËN E RENEAS NË KLAN KOSOVA.

Lexo më shumë
6 Qershor, 2017

TOKA TE TI DHE KOSOVAIDEAS OFROJNË BURSA PËR KAMPE!

Lexo më shumë
3 Qershor, 2017

KAMPI ‘CHANGE-MAKERS’ KA FILLUAR!

Lexo më shumë
30 Maj, 2017

SUPER-VULLNETARËT SI PJESË TË AKTIVITETEVE TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV KANË IDEUAR HARTËN E QENDRËS PËR LEHTËSIM TË ORIENTIMIT TË KAMPISTËVE TË ARDHSHËM!

Lexo më shumë