Thirrje e hapur për trajnerë në modelin e punësimit të të rinjve one stop shop “My career from zero to hero”

1 Nëntor, 2021

Të gjithë ata që janë të interesuar që të aplikojnë në thirrjen për trajnerë të vizitojnë faqen në këtë link në gjuhën angleze: kliko këtu për të vizituar linkun

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ri-hapet thirrja për t’u bërë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj Lexo më shumë

DITA E SOLIDARITETIT – Mundësi bashkëpunimi me Bizneset

Lexo më shumë

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë
Shiko te gjitha