TOKA BASHKON VAJZAT NGA SHBA DHE AUSTRALIA NË KOSOVË!

7 Maj, 2017

Projekti mblodhi së bashku – për herë të parë – grupin Scout Girl nga SHBA dhe Australia me kolegët e tyre nga Kosova. Ishte një eksperiencë unike për vajzat kosovare të cilat patën një eksperiencë autentike të vajzave – me këngë, rituale të punës së ekipit dhe ushqim të shijshëm rreth zjarrit. Vajzat ndërkombëtare, nga ana e tyre, bënë miq të rinj nga Kosova dhe mësuan më shumë për kulturën tonë.

Falënderime të veçanta shkojnë tek Suzanne Sontag, Jean Phillipson dhe Rachel Morgan të cilët patën vizionin, vullnetin dhe ngrohtësinë për realizimin e këtij projekti.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha